Kurset er for medlemmer og du må være innlogget for å få meldt deg på. Du kan logge inn ved å klikke her.

Instruktørsamling for førstehjelpsinstruktører og SR instruktører

25
nov


Årets store happening for våre førstehjelpsinstruktører og SR instruktører. En helg med mye faglig oppdatering og i tradisjonens tro har vi julebord på lørdagskvelden. Vi håper å se mange av våre viktigste ambasadører på denne samlingen.

Tid og sted

Samlingen skjer på Sørmarka konferansehotell 25.-27. november. Programmet starter med middag klokken 20:00 fredag, og avsluttes med lunsj klokken 13:00 søndag.

Det blir satt opp egen buss fra Gardermoen som alle deltakere, som ankommer med fly, skal benytte. Tidspunkt for denne kommer senere.

Instruktørsamlingen er kun for førstehjelpsinstruktører og SR instruktører.

Program

Det har skjedd mange endringer i grunnopplæringen vår det siste året. Vi har derfor valgt å legge vekt på at dere skal bli tryggere og oppdaterte på hvordan kursene nå gjennomføres.

 KOMPETANSEN OG BRUKEN AV DENNE ER ORGANISASJONENS VIKTIGSTE RESSURS!

Derfor vil årets instruktørsamling fokusere på å bygge opp instruktørstaben til å imøtekomme ny grunnopplæring og bruken av E-læring i undervisningen. Det blir en nøye gjennomgang av:

  • Instruktørportalen
  • Utdanningsplaner
  • Instruktørveiledere
  • E-læring – alle deltakere på instruktørsamlingen skal gjennomgå E-læring i forkant av samlingen. Her foreligger det en liten premie til de som har fullført. Tilgangen til E-læringen får dere når påmeldingsfristen er utløpt.

Praktiske øvelser

Deltakerne blir delt inn i grupper som gjennomfører noen av de praktiske øvelsene i grunnkursene for hverandre. Vi vil fokusere på hvordan vi gir tilbakemeldinger til deltakerne etter erfaringer fra fasilitatorkurs.

Ferdighetstreninger

Vi lager egne stasjoner med ferdighetstreninger tilpasset grunnopplæringen vår. 

 Vivat-kurs

Monica Nervik har deltatt på kurslederkurs i førstehjelp ved selvmordsfare og vil gi oss et innblikk i hvordan disse kursene er lagt opp og kanskje ligger det også et tilbud til noen av dere instruktører om å delta på kurslederkurs ved en senere anledning.

 Den didaktiske relasjonsmodellen

Den didaktiske relasjonsmodell er mye brukt for å planlegge undervisning og vi tar et lite dypdykk i hvordan vi kan bruke denne modellen for å få enda bedre kurs for våre deltakere.

Pris:

Deltakeravgift kr. 1000,- + reisefordeling

 

Kursinfo
Sted:
Sørmarka konferansehotell
Dato:
25.11.2022 kl.2000
27.11.2022 kl.1400
Kurstittel:
Instruktørsamling for førstehjelpsinstruktører og SR instruktører
Kursavgift:
Gratis
Kontakt: